Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu

Ana Okulu

İstanbul Büyükçekmece Ana Okulu

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu güncel adres bilgisine "Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu eğitim programlarına şekil veriyor. Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu hizmetlerini, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu kurumsal iletişim kanalları ile Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu sosyal medya, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu web sitesi, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu videolar, Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu makaleler ve Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu hakkında detaylı bilgiler için Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu Haftalık Program

Pazartesi07:30–19:30
Salı07:30–19:30
Çarşamba07:30–19:30
Perşembe07:30–19:30
Cuma07:30–19:30
Cumartesi07:30–13:00
PazarKapalı
Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu Çalışma Saatleri

Koru Anaokulları-Mimaroba Şubesi & Büyükçekmece Anaokulu Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/18147-koru-anaokullarimimaroba-subesi-buyukcekmece-anaokulu.html