menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/232997-avva-samsun-city-mall.html

AVVA Samsun City Mall

Hizmet seçenekleri: Mağaza içinde alışveriş · Adrese servis

AVVA Samsun City Mall Adres : Mimarsinan Mah. Alparslan Bulv. No:1 Citymall, AVM, 55030 Atakum/Samsun

AVVA Samsun City Mall Telefon : (0362) 231 28 82

AVVA Samsun City Mall Photos

AVVA Samsun City Mall

AVVA Samsun City Mall Haftalık Program

Cuma10:00–22:00
Cumartesi10:00–22:00
Pazar10:00–22:00
Pazartesi10:00–22:00
Salı10:00–22:00
Çarşamba10:00–22:00
Perşembe10:00–22:00
AVVA Samsun City Mall Çalışma Saatleri
Alışveriş

Samsun Atakum Alışveriş

AVVA Samsun City Mall ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
AVVA Samsun City Mall sayfasında en güncel AVVA Samsun City Mall gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen AVVA Samsun City Mall içerikleri yer almaktadır.

Güncel, AVVA Samsun City Mall fotoğrafları ve AVVA Samsun City Mall videolarını DIR.gen.tr AVVA Samsun City Mall sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

AVVA Samsun City Mall ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan AVVA Samsun City Mall fotoğrafları, AVVA Samsun City Mall videoları, AVVA Samsun City Mall telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

AVVA Samsun City Mall haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. AVVA Samsun City Mall çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye AVVA Samsun City Mall telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan AVVA Samsun City Mall güncel adres bilgisine "AVVA Samsun City Mall Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

AVVA Samsun City Mall fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak AVVA Samsun City Mall güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

AVVA Samsun City Mall detaylı bilgi için AVVA Samsun City Mall iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. AVVA Samsun City Mall özellikleri ve AVVA Samsun City Mall hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

AVVA Samsun City Mall videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve AVVA Samsun City Mall tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
AVVA Samsun City Mall hakkında detaylı bilgiler için AVVA Samsun City Mall videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

AVVA Samsun City Mall sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp AVVA Samsun City Mall ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
AVVA Samsun City Mall AVM AVVA Samsun City Mall  Alışveriş Merkezi AVVA Samsun City Mall  Alışveriş AVVA Samsun City Mall  Mağaza AVVA Samsun City Mall  İndirim AVVA Samsun City Mall  Kampanya AVVA Samsun City Mall  İşyeri AVVA Samsun City Mall  Dükkan
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org