menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/382309-bakdas.html

Bakdaş

Restoran

Bakdaş Adres : Yeni, Atatürk Cd. No:174, 31500 Reyhanlı/Hatay

Bakdaş Telefon : 0536 447 58 54

Bakdaş Photos

Bakdaş

Bakdaş Haftalık Program

Cumartesi10:00–14:00
Pazar10:00–14:00
Pazartesi10:00–14:00
Salı10:00–14:00
Çarşamba10:00–14:00
Perşembe10:00–14:00
Cuma10:00–14:00
Bakdaş Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Hatay Reyhanlı Yemek Siparişi

Bakdaş ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Bakdaş sayfasında en güncel Bakdaş gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Bakdaş içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Bakdaş fotoğrafları ve Bakdaş videolarını DIR.gen.tr Bakdaş sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Bakdaş ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Bakdaş fotoğrafları, Bakdaş videoları, Bakdaş telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Bakdaş haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Bakdaş çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Bakdaş telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Bakdaş güncel adres bilgisine "Bakdaş Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Bakdaş fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Bakdaş güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Bakdaş Rezervasyon için Bakdaş iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Bakdaş konsepti ve Bakdaş hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Bakdaş videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Bakdaş tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Bakdaş hakkında detaylı bilgiler için Bakdaş videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Bakdaş sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Bakdaş ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org