menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/418832-ayyildiz-yemek-lokantasi.html

Ayyıldız Yemek Lokantası

Restoran

Ayyıldız Yemek Lokantası Adres : Çarşı, Çarşı Cd., 41600 Kandıra/Kocaeli

Ayyıldız Yemek Lokantası Telefon :

Ayyıldız Yemek Lokantası Photos

Ayyıldız Yemek Lokantası

Ayyıldız Yemek Lokantası Haftalık Program

Çarşamba09:00–22:00
Perşembe09:00–22:00
Cuma09:00–22:00
Cumartesi09:00–22:30
Pazar09:00–22:30
Pazartesi09:00–22:00
Salı09:00–22:00
Ayyıldız Yemek Lokantası Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Kocaeli Kandıra Yemek Siparişi

Ayyıldız Yemek Lokantası ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Ayyıldız Yemek Lokantası sayfasında en güncel Ayyıldız Yemek Lokantası gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Ayyıldız Yemek Lokantası içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Ayyıldız Yemek Lokantası fotoğrafları ve Ayyıldız Yemek Lokantası videolarını DIR.gen.tr Ayyıldız Yemek Lokantası sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayyıldız Yemek Lokantası ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Ayyıldız Yemek Lokantası fotoğrafları, Ayyıldız Yemek Lokantası videoları, Ayyıldız Yemek Lokantası telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Ayyıldız Yemek Lokantası haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Ayyıldız Yemek Lokantası çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Ayyıldız Yemek Lokantası telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Ayyıldız Yemek Lokantası güncel adres bilgisine "Ayyıldız Yemek Lokantası Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Ayyıldız Yemek Lokantası fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Ayyıldız Yemek Lokantası güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ayyıldız Yemek Lokantası Rezervasyon için Ayyıldız Yemek Lokantası iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Ayyıldız Yemek Lokantası konsepti ve Ayyıldız Yemek Lokantası hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Ayyıldız Yemek Lokantası videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Ayyıldız Yemek Lokantası tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Ayyıldız Yemek Lokantası hakkında detaylı bilgiler için Ayyıldız Yemek Lokantası videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ayyıldız Yemek Lokantası sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Ayyıldız Yemek Lokantası ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Ayyıldız Yemek Lokantası
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/418832-ayyildiz-yemek-lokantasi.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org