menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/418847-sare-doner-kandira.html

Sare Döner Kandıra

Dönerci

Sare Döner Kandıra Adres : Çarşı Mah. Çarşı Cad. Lokantacılar Sokak, 41600 Kandıra/Kocaeli

Sare Döner Kandıra Telefon : 0541 551 73 74

Sare Döner Kandıra Photos

Sare Döner Kandıra

Sare Döner Kandıra Haftalık Program

Çarşamba11:00–00:00
Perşembe11:00–00:00
Cuma11:00–00:00
Cumartesi11:00–00:00
Pazar11:00–00:00
Pazartesi11:00–00:00
Salı11:00–00:00
Sare Döner Kandıra Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

  Yemek Siparişi

Sare Döner Kandıra ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Sare Döner Kandıra sayfasında en güncel Sare Döner Kandıra gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Sare Döner Kandıra içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Sare Döner Kandıra fotoğrafları ve Sare Döner Kandıra videolarını DIR.gen.tr Sare Döner Kandıra sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Sare Döner Kandıra ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Sare Döner Kandıra fotoğrafları, Sare Döner Kandıra videoları, Sare Döner Kandıra telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Sare Döner Kandıra haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Sare Döner Kandıra çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Sare Döner Kandıra telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Sare Döner Kandıra güncel adres bilgisine "Sare Döner Kandıra Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Sare Döner Kandıra fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Sare Döner Kandıra güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Sare Döner Kandıra Rezervasyon için Sare Döner Kandıra iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Sare Döner Kandıra konsepti ve Sare Döner Kandıra hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Sare Döner Kandıra videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Sare Döner Kandıra tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Sare Döner Kandıra hakkında detaylı bilgiler için Sare Döner Kandıra videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Sare Döner Kandıra sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Sare Döner Kandıra ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org