menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/418861-akyildiz-kafeterya.html

Akyıldız Kafeterya

Kafeterya

Akyıldız Kafeterya Adres : Çarşı, 2. Sk., 41600 Kandıra/Kocaeli

Akyıldız Kafeterya Telefon : 0535 353 03 55

Akyıldız Kafeterya Photos

Akyıldız Kafeterya

Akyıldız Kafeterya Haftalık Program

Çarşamba07:00–20:00
Perşembe07:00–20:00
Cuma07:00–20:00
Cumartesi07:00–20:00
PazarKapalı
Pazartesi07:00–20:00
Salı07:00–20:00
Akyıldız Kafeterya Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Kocaeli Kandıra Yemek Siparişi

Akyıldız Kafeterya ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Akyıldız Kafeterya sayfasında en güncel Akyıldız Kafeterya gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Akyıldız Kafeterya içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Akyıldız Kafeterya fotoğrafları ve Akyıldız Kafeterya videolarını DIR.gen.tr Akyıldız Kafeterya sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Akyıldız Kafeterya ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Akyıldız Kafeterya fotoğrafları, Akyıldız Kafeterya videoları, Akyıldız Kafeterya telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Akyıldız Kafeterya haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Akyıldız Kafeterya çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Akyıldız Kafeterya telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Akyıldız Kafeterya güncel adres bilgisine "Akyıldız Kafeterya Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Akyıldız Kafeterya fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Akyıldız Kafeterya güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Akyıldız Kafeterya Rezervasyon için Akyıldız Kafeterya iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Akyıldız Kafeterya konsepti ve Akyıldız Kafeterya hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Akyıldız Kafeterya videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Akyıldız Kafeterya tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Akyıldız Kafeterya hakkında detaylı bilgiler için Akyıldız Kafeterya videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Akyıldız Kafeterya sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Akyıldız Kafeterya ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org