menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/419013-leziz-tantuni.html

Leziz Tantuni

Restoran

Leziz Tantuni Adres : Mimar Sinan, Mehmet Akif Ersoy Cd. No:152/B, 41780 Körfez/Kocaeli

Leziz Tantuni Telefon : 0543 524 41 49

Leziz Tantuni Photos

Leziz Tantuni

Leziz Tantuni Haftalık Program

Çarşamba10:00–23:59
Perşembe10:00–23:59
Cuma10:00–23:59
Cumartesi10:00–23:59
Pazar10:00–23:59
Pazartesi10:00–23:59
Salı10:00–23:59
Leziz Tantuni Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Kocaeli Körfez Yemek Siparişi

Leziz Tantuni ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Leziz Tantuni sayfasında en güncel Leziz Tantuni gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Leziz Tantuni içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Leziz Tantuni fotoğrafları ve Leziz Tantuni videolarını DIR.gen.tr Leziz Tantuni sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Leziz Tantuni ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Leziz Tantuni fotoğrafları, Leziz Tantuni videoları, Leziz Tantuni telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Leziz Tantuni haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Leziz Tantuni çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Leziz Tantuni telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Leziz Tantuni güncel adres bilgisine "Leziz Tantuni Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Leziz Tantuni fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Leziz Tantuni güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Leziz Tantuni Rezervasyon için Leziz Tantuni iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Leziz Tantuni konsepti ve Leziz Tantuni hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Leziz Tantuni videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Leziz Tantuni tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Leziz Tantuni hakkında detaylı bilgiler için Leziz Tantuni videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Leziz Tantuni sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Leziz Tantuni ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org