menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/69096-alis-burger.html

Ali's Burger

Hamburger restoranı

Hizmet seçenekleri: İçeride servis · Arabaya teslim alma · Adrese servis

Ali's Burger Adres : Yeni, Pabuçcular Sk. No:12, 35900 Tire/İzmir

Ali's Burger Telefon : (0232) 511 20 21

Ali's Burger Photos

Ali's Burger

Ali's Burger Haftalık Program

Pazartesi11:30–22:00
Salı10:00–21:00
Çarşamba10:00–21:00
Perşembe10:00–21:00
Cuma10:00–21:00
Cumartesi10:00–21:00
Pazar
(Yılbaşı)
Kapalı
Ali's Burger Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

İzmir Tire Yemek Siparişi

Ali's Burger ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Ali's Burger sayfasında en güncel Ali's Burger gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Ali's Burger içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Ali's Burger fotoğrafları ve Ali's Burger videolarını DIR.gen.tr Ali's Burger sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Ali's Burger ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Ali's Burger fotoğrafları, Ali's Burger videoları, Ali's Burger telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Ali's Burger haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Ali's Burger çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Ali's Burger telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Ali's Burger güncel adres bilgisine "Ali's Burger Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Ali's Burger fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Ali's Burger güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ali's Burger Rezervasyon için Ali's Burger iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Ali's Burger konsepti ve Ali's Burger hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Ali's Burger videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Ali's Burger tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Ali's Burger hakkında detaylı bilgiler için Ali's Burger videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ali's Burger sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Ali's Burger ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org