menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/69197-usta-doner-torbali.html

USTA DÖNER TORBALI

Restoran

Hizmet seçenekleri: İçeride servis · Arabaya servis · Temassız teslimat

USTA DÖNER TORBALI Adres : Ertuğrul, Torbalı Cd. 1/A, 35860 Torbalı/İzmir

USTA DÖNER TORBALI Telefon : 0507 848 36 11

USTA DÖNER TORBALI Photos

USTA DÖNER TORBALI

USTA DÖNER TORBALI Haftalık Program

Pazartesi09:00–22:00
Salı09:00–22:00
Çarşamba09:00–22:00
Perşembe09:00–22:00
Cuma09:00–22:00
Cumartesi09:00–22:00
Pazar
(Yılbaşı)
Kapalı
USTA DÖNER TORBALI Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

İzmir Torbalı Yemek Siparişi

USTA DÖNER TORBALI ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
USTA DÖNER TORBALI sayfasında en güncel USTA DÖNER TORBALI gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen USTA DÖNER TORBALI içerikleri yer almaktadır.

Güncel, USTA DÖNER TORBALI fotoğrafları ve USTA DÖNER TORBALI videolarını DIR.gen.tr USTA DÖNER TORBALI sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

USTA DÖNER TORBALI ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan USTA DÖNER TORBALI fotoğrafları, USTA DÖNER TORBALI videoları, USTA DÖNER TORBALI telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

USTA DÖNER TORBALI haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. USTA DÖNER TORBALI çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye USTA DÖNER TORBALI telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan USTA DÖNER TORBALI güncel adres bilgisine "USTA DÖNER TORBALI Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

USTA DÖNER TORBALI fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak USTA DÖNER TORBALI güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

USTA DÖNER TORBALI Rezervasyon için USTA DÖNER TORBALI iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. USTA DÖNER TORBALI konsepti ve USTA DÖNER TORBALI hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

USTA DÖNER TORBALI videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve USTA DÖNER TORBALI tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
USTA DÖNER TORBALI hakkında detaylı bilgiler için USTA DÖNER TORBALI videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

USTA DÖNER TORBALI sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp USTA DÖNER TORBALI ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org