menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/79751-ayyildiz-kebap-salonu.html

Ayyıldız Kebap Salonu

Kebap Restoranı

Hizmet seçenekleri: İçeride servis · Paket servisi · Temassız teslimat

Ayyıldız Kebap Salonu Adres : Altaylılar, Orhun Cd. No:61, 33420 Tarsus/Mersin

Ayyıldız Kebap Salonu Telefon : 0538 749 49 64

Ayyıldız Kebap Salonu Photos

Ayyıldız Kebap Salonu

Ayyıldız Kebap Salonu Haftalık Program

Çarşamba08:00–00:00
Perşembe08:00–00:00
Cuma08:00–00:00
Cumartesi08:00–00:00
Pazar
(Yılbaşı)
08:00–00:00
Saatler değişebilir
Pazartesi08:00–00:00
Salı08:00–00:00
Ayyıldız Kebap Salonu Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Mersin Tarsus Yemek Siparişi

Ayyıldız Kebap Salonu ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Ayyıldız Kebap Salonu sayfasında en güncel Ayyıldız Kebap Salonu gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Ayyıldız Kebap Salonu içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Ayyıldız Kebap Salonu fotoğrafları ve Ayyıldız Kebap Salonu videolarını DIR.gen.tr Ayyıldız Kebap Salonu sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayyıldız Kebap Salonu ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Ayyıldız Kebap Salonu fotoğrafları, Ayyıldız Kebap Salonu videoları, Ayyıldız Kebap Salonu telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Ayyıldız Kebap Salonu haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Ayyıldız Kebap Salonu çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Ayyıldız Kebap Salonu telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Ayyıldız Kebap Salonu güncel adres bilgisine "Ayyıldız Kebap Salonu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Ayyıldız Kebap Salonu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Ayyıldız Kebap Salonu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ayyıldız Kebap Salonu Rezervasyon için Ayyıldız Kebap Salonu iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Ayyıldız Kebap Salonu konsepti ve Ayyıldız Kebap Salonu hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Ayyıldız Kebap Salonu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Ayyıldız Kebap Salonu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Ayyıldız Kebap Salonu hakkında detaylı bilgiler için Ayyıldız Kebap Salonu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ayyıldız Kebap Salonu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Ayyıldız Kebap Salonu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Ayyıldız Kebap Salonu
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/79751-ayyildiz-kebap-salonu.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org