menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/88481-sos-doner.html

SOS DÖNER

Dönerci

Hizmet seçenekleri: İçeride servis · Paket servisi · Temassız teslimat

SOS DÖNER Adres : Ulubatlı, Kervan Apt, Yunus Emre Cd. No:85, 63300 Haliliye/Şanlıurfa

SOS DÖNER Telefon : 0539 316 81 26

SOS DÖNER Photos

SOS DÖNER

SOS DÖNER Haftalık Program

Perşembe08:00–20:30
Cuma08:00–20:30
Cumartesi08:00–20:30
Pazar
(Yılbaşı)
08:00–20:30
Saatler değişebilir
Pazartesi08:00–20:30
Salı08:00–20:30
Çarşamba08:00–20:30
SOS DÖNER Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

 Yunus Emre Cd. No: Yemek Siparişi

SOS DÖNER ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
SOS DÖNER sayfasında en güncel SOS DÖNER gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen SOS DÖNER içerikleri yer almaktadır.

Güncel, SOS DÖNER fotoğrafları ve SOS DÖNER videolarını DIR.gen.tr SOS DÖNER sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

SOS DÖNER ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan SOS DÖNER fotoğrafları, SOS DÖNER videoları, SOS DÖNER telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

SOS DÖNER haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. SOS DÖNER çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye SOS DÖNER telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan SOS DÖNER güncel adres bilgisine "SOS DÖNER Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

SOS DÖNER fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak SOS DÖNER güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

SOS DÖNER Rezervasyon için SOS DÖNER iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. SOS DÖNER konsepti ve SOS DÖNER hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

SOS DÖNER videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve SOS DÖNER tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
SOS DÖNER hakkında detaylı bilgiler için SOS DÖNER videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

SOS DÖNER sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp SOS DÖNER ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
SOS DÖNER Restaurant SOS DÖNER  Lokanta SOS DÖNER  Yemek SOS DÖNER  Yemek Siparişi SOS DÖNER  Yemeksepeti SOS DÖNER  Getir SOS DÖNER  Dürüm SOS DÖNER  Çiğköfte SOS DÖNER  Döner SOS DÖNER  Ev Yemekleri
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org